Koliki su troškovi slanja i tko dostavlja paket?

Kupljeni proizvodi dostavljaju se kurirskom službom MBE-GLS koja ravnomjerno pokriva cijelu Hrvatsku; uključujući i mala mjesta i udaljene otoke. Cijena dostave iznosi 30 kuna a za ukupnu narudžbu veću od 400 kuna, dostava je besplatna.  U sve cijene već je uključen PDV.

  

Ako danas naručim, kada ću dobiti proizvode?

Narudžba će biti dostavljena u roku od 2-5 radna dana. Vikendima i praznicima NE isporučujemo. Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). Dostava na otoke može biti i duža od naznačene.

 

Paketi i proizvodi su stigli oštećeni. Što da radim?

Ako zaprimite svoju narudžbu i jedan ili više proizvoda su oštećeni, javite nam se odmah isti dan na cs@emaglam.shop s fotografijom oštećenja i podacima na koje je napravljena narudžba ili u djelu website za reklamacije i potrudit ćemo se da unatoč tome budete zadovoljni.

  

Što ako mi neki proizvod ne odgovara? Mogu li ga vratiti?

Javi nam se na cs@emaglam.shop unutar 14 dana od primitka paketa i dat ćemo Vam sve informacije potrebne za postupak povrata ako je taj moguć.

   

Kako mogu platiti naručene proizvode?

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

1. Gotovinom po primitku pošiljke

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja (“pouzećem”) omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Kreditnim i debitnim karticama

Plaćanje na ovaj način može se ostvariti jedino putem Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express karticama. Online plaćanje se vrši putem sustava WS Pay PBZ 11.